food function and safety

ニュース

2018/09/19 研究室ゼミ(12)

昨日に続いて、研究室ゼミを行ないました。今日は、4名の4年生の皆さんに、卒業論文の研究課題に関連した英語文献を紹介してもらいました。

「Creatine prevents the structural and functional damage to mitochondria in myogenic, oxidatively stressed C2C12 cells and restores their differentation capacity」という文献を紹介する4年生の齋藤さんです。

「Fractionation and characterisation of alfa, beta and kappa-casein trypsin hydrolysates from buffalo milk」という文献を紹介する4年生の菅原さんです。

「A new method to assess the influence of odor on food selection in dogs」という文献を紹介する4年生の日諸君です。

「CD36 is essential for endurance improvement, changes in whole-body metabolism, and efficient PPAR-related transcriptional responses in the muscle with exercise training」という文献を紹介する4年生の大澤さんです。

今日のゼミの進行役は、大学院生の横山君(博士1年)でした。

ニュース(教育・研究) 一覧へ戻る